Hesap doğrulama sorunu hatası

Hesap doğrulamak için bilgileri giriyorum girdikten sonra bana bu işlem için doğrulanmış hesabın olmalı diyor ve hata veriyor

Merhaba @yapmayav8025ali :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Ben hesabımı doğrulamak istediğimde bu işlem için doğrulanmış hesabınız olmalı hatasını alıyorum ve bu 5 aydır böyle yaptığınız işi düzgün yapın

Merhaba @kullanici6108 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

bendede oluyor banada yardimci olurmusunz

Merhaba @kullanici6943 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

Benimde aynısı yaşanıyorda yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba @kullanici8014 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.