Hesabımın Haksız ve Uzun Süreli Kısıtlanması Hakkında

Merhaba,

Papara hesabım yaklaşık 2-3 aydır “geçici kısıtlama” adı altında kullanıma kapalı. Hesabımda bulunan parama erişim sağlayamıyorum ve bu durum artık ciddi anlamda mağduriyet yaratmaya başladı.

Daha önce destek bileti oluşturmama rağmen herhangi bir geri dönüş alamadım. Bu sürecin bu kadar uzun sürmesi ve tarafıma hiçbir açıklama yapılmaması kabul edilebilir değil. Kendi paramı kullanamıyor olmam hem hukuki hem de etik açıdan son derece sorunludur.

Sizden artık net bir açıklama ve acil çözüm bekliyorum. Bu mesaj aynı zamanda ileride başvuracağım resmi şikayet ve yasal başvuruların da ön bildirimi niteliğindedir.
Eğer ivedi şekilde bir çözüm sunulmazsa, BDDK, CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti dahil olmak üzere tüm yasal mercilere başvuracağımı açıkça belirtmek isterim.

Lütfen gereğini acilen yapınız.
İlgili departmanın bu durumu daha fazla görmezden gelmesini kabul etmeyeceğim.

İyi çalışmalar.

Merhaba @kullanici5752 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.