Hesabimi onaylamak kac gün sürer

Merhaba, yurtdisinda yasayip mavi kart sahibi biriyim. Papara uygulamasini kurdum üye oldum, ardindan hesap onayi icin Mavi kartımi yükledim. Dünden beri hesabim onay bekliyor. Bu islem papara tarafindan ne zaman uygulanir ve hesabim onaylanir?

Merhaba @orhan.ztrk88 :wave:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Hala bir çözüm sunulamadi.
Kart siparisi veremiyorum. Kart siparisi vermek istedigimde hesabimi onaylamam gerektigine dair bir bildirim geliyor uygulamada.
Zaten mavi kartim ve diger bilgileri uygulamada verdim. Sistem kontrol edip size geri dönücez diyor.
Benim burdan yapabileceğim bise yok. Papara hesabimi onaylamasi gerek

Merhaba @orhan.ztrk88 :wave:t2:

İşleminin hızlı bir şekilde sonuçlanması için destek ekibimize bilgi ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz!