Hesabım Kısıtlandı: Limit 0 TL Hatası ve Bakiye İadesi Sorunu

Merhaba Papara Topluluk ve Yetkililer,

Hesabım onaylı olmasına rağmen şu an hiçbir finansal işlem yapamıyorum ve mağdur durumdayım.

Yaşadığım Sorun:

ATM para çekme limitim uygulamada 0 TL olarak görünüyor.

Uygulama içinden para transferi yapmaya çalıştığımda veya fatura ödemek istediğimde sürekli genel “Hata Oluştu” uyarısı alıyorum.

Detaylar:

Hesabıma bulunan bakiye, Babamın banka hesabından transfer olarak gelmişti. Destek ekibine mail attığımda bana “Bakiyenizi kayıtlı IBAN’ınıza çekin” şeklinde otomatik bir yanıt verildi.

Ancak asıl sorunum şu: Daha önce kendi adıma ait bir banka hesabından yükleme yapmadığım için sisteminizde "Kayıtlı IBAN"ım bulunmuyor. Para çekme menüsünde banka hesabı seçemiyorum, liste boş geliyor. Mail yoluyla bunu izah etmeye çalışsam da sürekli aynı otomatik cevabı alıyorum.

Bakiyemin, gönderici olan Babamın hesabına İADE edilmesini (Refund) veya manuel olarak IBAN paylaşmama izin verilmesini talep ediyorum. Konu hakkında yetkililerden acil destek bekliyorum.

1000004790

1000004795

1000004805

Teşekkürler.

Merhaba @kullanici10670 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.