Merhabalar daha önce nadiren de olsa başıma gelen olaylardan birisi yine başıma geldi. Papara black kartımla yaptığım ödeme mağazanın pos cihazında iletişim hatası demesine rağmen ve fişlerde ödeme yapılamadı demesine rağmen hesabımdan para çekildi görünüyor daha önce 1-2 saat sürmeden iade olmuştu şuan 8 saattir iade olmadı neden bu sorun var bilmiyorum ama sanırım artık ödemelerimi papara kartımla yapmayacağım bu sorunun bankada olacağını sanmıyorum sisteminizde bozukluk olabilir iki üç hafta da bir başıma gelmeye başladı çünkü miktar az ama ya çok olsaydı ?
1 Beğeni
Merhaba @emrahbenli52
Bu tür sorunlar her ne kadar gerçekleşmesini istemesek de malesefki gerçekleşebiliyor. Bu sorun bankalar dahil bir çok ödeme kuruluşunda ortaya çıkabiliyor. İadenin takibi için papara müşteri hizmetlerine ulaşabilirsin.
destek@papara.com
0850 340 0 340
Whatsapp Destek
2 Beğeni
benimde bu gun 5000 tl cekim bankamatik ten bankaniz onaylamiyor diyerek red. para hesaptan gitmis ve dekont bile olusturulmus durumda. az uz da degil 5000 tl simde paramizin pesinde kosuyoruz. bu gun odemem vardi nakit cekimi de onun icin yapmistim. yalan oldu odemem/ paramizi geri alabilecekmiyiz ugras isin yoksa haftalarca. bakalim ne kadar surede cozecekler ona gore papara kullanim kapatacagim bende.