Haksız yere hesap kapanması

Papara’nın sorumsuz ve ilgisiz yaklaşımından dolayı büyük bir mağduriyet yaşıyorum. Ağustos ayında hiçbir uyarı, açıklama ya da gerekçe olmadan hesabım aniden kapatıldı. Ardından “yanlışlıkla kapatıldı” denilerek tekrar açıldı, ancak çok kısa bir süre sonra tekrar hiçbir bilgi verilmeden hesabım kalıcı olarak kapatıldı. Tüm bu süreçte bana tek bir net açıklama yapılmadı, muhatap bulamadım.

4 yıldır Papara’yı aktif olarak kullanıyor, tüm finansal işlemlerimi buradan yürütüyordum. Hesabımda bakiye yoktu ama ailem bana para gönderecekti ve bu yüzden mağduriyetim katlanarak arttı. E-posta, çağrı merkezi, CİMER, TODEB ve TMSF dahil her türlü yoldan başvuru yaptım; fakat Papara’dan hâlâ hiçbir çözüm veya tatmin edici yanıt alamadım.

Bu kadar sorumsuzca davranılması, müşterinin tamamen yok sayılması kabul edilemez! Papara’nın bu tavrını şiddetle kınıyorum. Hesabımın hiçbir gerekçe olmadan kapatılması ve mağduriyetimin görmezden gelinmesi büyük bir haksızlıktır. Hesabımın derhal açılmasını ve yaşadığım mağduriyetin acil şekilde giderilmesini talep ediyorum… Bu kez kesin ve net bir çözüm bekliyorum; aksi halde tüm yasal haklarımı kullanacağımı bildiriyorum.

1 Beğeni

Merhaba @kullanici3526 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

1 Beğeni