Merhabalar benim bir önerimiz olacak papara akademi açıp genler için finansal ve yatırım bilgimizi geliştirebilirsiniz ve ayrıca dünyanın her yerine ücretsiz para yollama ve yurt dışındaki ATM lerden ücretsiz para yatırma gibi bir şey yapabilirsiniz ayrıca FTSE 100,DAX,CAC40 gibi avrupa’nın en iyi borsaları gelebilir ayrıca bunları vergiler dahil düşük veya sıfır komisyonla sunabilirsiniz ayrıca düşük faiz yada kâr payı(yada kendinize göre ne ad verirseniz kâr oranına[hiç kâr payı da almayabilirsiniz]) borç yada kredi verebilir eğitim(lise2 den başlamak üzere açıköğretim fakülteleri dahil) kredisi ya da borcu verebilir ve ödeme rahatlığı da sunabilirsiniz tabi ki bu dediklerim 16 yaşını dolduran herkes için kredi notuna veya sigortasının olup olmamasına bakılmaksızın eğitim amacıyla yapılacak harcamalar icin saglanılacak finansman için geçerli olması şartıyla onun dışında açık piyasada forex uygulaması gelmesi Türkiye’de forex ile ilgilenenler için hem kolaylık hem de güvenli olur sermaye ülkemizde kalır benim aklıma gelen bunlar eklemek isteyen kardeşlerim yorumda buluşalım zaman ayırıp okuduğunuz ve ilgilendiginiz için teşekkür ederim
İlgili Konular
Konu | Cevaplar | Görüntülenme | Son Aktivite | |
---|---|---|---|---|
Borsalar Hakkında birkaç fikir ve görüş | 2 | 740 | Ocak 13, 2021 | |
Diğer Bankalardan para aktarımı olsun Lütfen | 2 | 734 | Kasım 30, 2020 | |
Paramı alamıyorum | 1 | 540 | Nisan 10, 2024 | |
Para transfer limiti | 1 | 423 | Aralık 21, 2020 | |
Atm paraya el koydu geri iadesi ne zaman olur | 11 | 6932 | Ekim 12, 2022 |