(Epic Games)Fortnite üzerinden Tayfa paketini almaya çalıştım fakat ne yaptıysam olmadı. Sanal kart denedim, aboneliklerim işleme açık , kartlar işleme açık , ödeme yöntemlerini sildim geri ekledim olmadı. Ayrıca size mail üzerinden de ulaşmaya çalıştım ancak yanıt alamadım…
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba @ninja678121
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
bendede ayni sorun var lutfen yardimci olun
Merhaba @kullanici1483
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
bende de aynı sorun var lütfen yardımcı olabilir misiniz
Merhaba @kullanici1505
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
gelen e postada kartımda para eksik olduğu yazıyordu para yükledim hala aynı hatayı alıyorum
Merhaba @kullanici1505
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
bende de aynı sorun var lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba @kullanici2293
aynı sorunu ben de yaşıyorum lütfen yardımcı olun
Merhaba @kullanici2882
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, kartımda yeterli miktarda para olmasına rağmen ödemeyi kabul etmiyor epic games. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba @kullanici3142👋🏻