Ek kart talep edebiliyor muyum

Kızım için bakiyesi tarafımca belirlenen ek kart istiyorum, mümkün mü bu?

1 Beğeni

Merhaba @parmaksiz_m :wave:

Bankalarda bulunan ek kart sistemi paparada bulunmamaktadır. Dilerseniz kızınıza papara hesabı açıp kartlarım kısmından kartı seçip harcama limiti belirleyebilirsiniz.

2 Beğeni

Kızım 18 yaş altı, papara hesabı açılabilir mi?

Merhaba,

Papara kullanımı için minimum yaş sınırı 13’dür. Kızınız 13 yaş ve üzeri ise, kızınız için normal Papara Card veya Papara EDU kart alabilirsiniz. [Tavsiyem Papara EDU Kart]

Papara Edu kart ile kızınıza düzenli olarak harçlık gönderme talimatı verebilir, harcamalarını kontrol edebilir ve her harcamasında bildirim alabilir, okul dışı ve internet harcaması yapabilme iznini dilediğiniz açıp kapatabilirsiniz.

Papara EDU Kartı, Papara EDU programına dahil olan okul kantinlerden ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Çocuğunuzun okulu Papara EDU programına dahil değilse anlaşmalı satış noktalarımız olan CarrefourSA, D&R, HepsiBurada, Teknosa, n11, Kidega ve istegelsin üzerinden satın alabilirsiniz. EDU Kart ücreti 5₺’dir ve EDU kartı hesabınıza tanımladıktan sonra kart ücreti hesabınıza otomatik bir şekilde iade edilmektedir.

Papara EDU kart hakkında daha fazla bilgi edinmek için BLOG gönderimizi okuyabilirsiniz: Yeni nesil harçlık kartı Papara Edu Card

3 Beğeni