Dijital senetli kredi

Sadece fikir amaçlı yazıyorum…Dijital kredi düzenleyip ödemeleri senetleme usulü olsa oto talimatı ödeme falan bankalardan farklı olarak sabit bir komisyon çekimi olsa dijisenet adedi kadar komisyon örn. 20 senetli kredi ödemesi …20bin tl Her ay 1100 ×20 senet =22bin …gibi süper olur valla çok tutar banka müşterisi size kayar böle bi modelleme fikri …kolay gele…

Aslında anlattığınız özellik fena olmaz. Ancak papara bu iş için değil.
Paparada 18 yaş altı kitle de var.
Papara ön ödemeli bir kart. Kredi konusunda iş yapması gerektiğini ve yapacağını düşünmüyorum açıkçası.

1 Beğeni

Iyi de metal kart olanlara bu özellik açılabilir sonuçta sistemlerde yaş sınırı koyabilirsiniz …metal kart hesapları için geçerli bir sürü özellik yükseltebilirsiniz ne bileyim 25 yaş üstü yada tl hacmi büyük olan kişiler için mantıklı… yabancı hisse alım satım yada dijital emtia grupları ek özellikler gibi …sonuçta metal kart ayrıcalık olsun gidipte 18 yaş altına verilmez herhalde de mi …ha bide genel olarak tüm restorant gruplarında geçerli %10 gibi %20 gibi casback olayı tutucu olur … sonuçta etrafım 'daki paparalilar her geçen gün yükseliyor çünkü benim ağzım biraz düşük daha fazla özellik daha çok banka müşterisi çeker…sonuçta binance gibi yabancı borsalara banka hesabı patlar korkusu düşüncesi var ama papara olunca güven düşüncesi oluşuyor bi de her yerde aktif bir kart bence düşünün derim… metali umarım krom kaplama olur paslanmasın diye , ayrıca dağıtım nasıl olacak kaç adet kimlere falan bilgi erişimi şu an yok bekliyorum…

Papara banka değil ön-ödemeli kart servisidir, Papara’nin kanunlar önünde kredi vermesi mülkün değildirm