Denizbank TL hesabimdan Papara TL hesabima para gonderemiyorum

Merhaba, Denizbank TL hesabimdan Papara TL hesabima para gonderemiyorum. Gondermeyi denedigimde (Denizbank’tan EFT/havale yolu ile ve Denizbank’in fast@papara.com kolay adresini kullanarak) Papara’nin IBAN’ini kontrol ediniz uyarisi cikiyor ve sonuc olarak para yatirilamiyor. Konu hakkinda yardim cevaplarinizi bekliyorum. Saygilar

Merhaba @gurcamm73 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’na ait FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) Sistemi ile aşağıdaki bankalar üzerinden Papara hesabına IBAN yerine Papara’nın Kolay Adres’ini girerek para yatırabilirsin.

• TEB
• Halkbank
• ING Bank
• Denizbank
• Burgan Bank
• Fibabanka
• Ziraat Katılım

Kolay Adres ile para yatırmak için bankacılık uygulamandan ‘Kolay Adres ile Transfer- E-Posta’ adımlarını takip ederek Papara’ya ait fast@papara.com e-posta adresimizi yazmalısın.

Ancak şunu da paylaşmak isteriz ki, doğrulanmış hesap sahibiysen Papara uygulamasına giriş yaptıktan sonra ana sayfada bulunan IBAN’ını kullanarak IBAN’a FAST işlemi yapabilirsin. Üstelik şahsi IBAN’ını kullandığın için açıklama alanına herhangi bir bilgi yazmana da gerek kalmaz :blush: