Buy Me a Coffee Sitesi Benzeri Bir Altyapı

Merhaba,

Buy Me a Coffee sitesine benzer; yazılım geliştiricilerin, sanatçıların veya sosyal medyada içerik üreten herhangi bir kişinin bağış alabileceği bir altyapı hizmeti sunulabilir mi? Belirttiğim sitede TL desteği olmadığından en az 1$'lık bağış bile seçilse bu tutar biraz tuzlu olabiliyor :slight_smile:

3 Beğeni

Selam @emirhannuz, harika fikir!

Papara olarak bağımsız geliştiricileri, içerik üreticileri, yayıncıları destekliyor, onların ihtiyaçlarına yanıt verebilecek rekabetçi çözümler geliştiriyoruz. Örneğin senin de bildiğin üzere geçtiğimiz günlerde Twitch yayıncılarının milyonlarca Papara kullanıcısından kolayca ve rekabetçi komisyonlarla destek, bağış, donate almasını olanaklı kılan Yayıncı Hesabı ürünümüzü duyurduk. Yayıncı Hesabı’na dair ayrıntılı bilgi için Papara Blog’u ziyaret edebilir, belki kendin için bu çözümün bir kullanım yolunu bulabilirsin. Yayıncı Hesabı’nı geliştirmeyi sürdürürken bu önerini de dikkate alacağız. Çok teşekkürler!

Son olarak, dilersen Link ile Para İste özelliğimizi de kullanabilirsin.

Para Transferi > Para İste > Link ile Para İste adımlarını takip edersen dilediğin yerde paylaşabileceğin, sana özel bir para isteme linki görürsün. Bunu dilediğin kişilerle paylaşabilirsin.

3 Beğeni