Bu konuyu defalarca sizie danıştım....

Bu konuyu defalarca sizie danıştım… Defalarca izah ettiğim halde bana her seferinde dönüleceği söylenmesine rağmen hiç bi r bilgi verilmedi.

Konumuz; Dijital alışveriş sitem var, bu sitede pek çok SAnalpos uygulaması mevcut. ama PAPARA ile işlem yapmak isteyen müşterilerimin de taleplerini göz önünde bulundurarak, “PAPARA SANAL POS” konusunda sizden bilgi istedim ama bir türlü tam 1 senedir kimse dönüş yapmadı.

Sorum şu:

1- Fabrikayı Tekrar mı kuruyorsunuz?
2- Çalışmadığınız bir konuda sizi sıkıştırmış mı olduk?
3- İnternet sayfasınızda “SanalPos” uygulaması ile bilgi bulunurken , bu konu hakkında halâ dönüş yapılması hususunda düşünüyor olmanız, sizlerin bu konuda bilgisizliğinizi mi, yoksa tecrübesizliğinizin bir göstergesi mi?

Aslında istediğim çok basit bir talepti. " Siteme Ekleyebileceğim SANAL POS Uygulamanız veya API kodunuz var mı?" bu kadarcık!.. Bunun üzeridne 1 senedir defalarca CallaCenter’inizi arayarak talepte bulunmuş olmama rağmen neyi beklediğinzii anlamış değilim.

istediğim sadece “EVET! böyle bir uygulumamaız mevcut, şu şu şartlarda sistemizie entegre edebilirsiniz” veya HAYIR!, böyle bir uygulamamız şuan için mevcut değil." ( ama bu hayırda sıkıntılı olur çünkü sitenizde SANAL POS başlığı altında aşamaları anlatılıyor ama sayfa genel görünüme kapalı olduğundan herkes göremiyor doğal olarak ama “hani nerede?” diyene bu sayfalar gösterilebilir )

Tekrar burdan soruyorum. Sitemde , tüm bankaların ve dünyadaki kullanılan tüm "Online payment gateway and wallet system " leri varken sizin neden olmadığını merak etmekteyim.

Merhaba @nostrakabus :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Talebin ile ilgili hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapılmıştır. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz. Ayrıca ulaşılabilir olduğunda kurumsal@papara.com e-posta adresimiz üzerinden bizlere yeniden ulaşabilirsin. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.