Kredi kartıyla para yükleme hatası (YİNE)

Ben sürekli bu hatayı alacaksam papara ne işe yarıyor allah aşkına? Şunu düzeltin artık 5 defa denedim, miktar değiştiriyorum yine olmuyor. Kart internete açık limiti de var hesabım onaylı. Banka bunu engelliyorsa bankayla halledin şunu artık. 10₺ atacak olsam papara kullanmama gerek kalmazdı zaten acil yüklü miktar yollamamız gerekiyor ki kullanıyoruz. Yıldım gerçekten.

Merhaba @salakyeol :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

ben de aynı hatayı alıyorum. kredi kartım sanal işlemlere açık limitim yeterli. Bana da yardımcı olur musunuz?

Bendede aynı sorun var yardım edebilirmisiniz

Merhaba @esramutlu1998 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Merhaba @miractpccc :wave:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Aynı sorunu bende yaşıyorum paparayı aradımda banka ile sorun oluyor demekte fakat banka böyle bi hata görülmediğini söylüyor.

Merhaba @dinceremirhan56 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush: