Bu işlem için doğrulanmış hesabın olmalı hatası

Merhaba @kullanici2093 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Ayni sorunu yasiyorum yardimci olur musunuz

Merhaba @kullanici2116 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz?

Merhaba @kullanici2294 :waving_hand:t2:

aynı sorunu yaşıyorum yardımcu olur musunuz?

Merhaba @kullanici928 :waving_hand:

İletmiş olduğun konu ile ilgili yardımcı olabilmemiz için, talebini işlem yapmak istediğin Papara hesabına bağlı e-posta adresin üzerinden destek@papara.com e-posta adresimize iletebilir ya da hesabına kayıtlı telefon numarandan 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimizi arayabilirsin. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız :growing_heart:

Bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen banada yardımcı olur musunuz..?

Merhaba @kullanici2536👋🏻

Bende aynı sorunu yaşıyorum,yardımcı olur musunuz.

Merhaba @kullanici2560 :waving_hand:t2:

aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olurmusunuz?

Merhaba @kullanici2627 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

Bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardım eder misiniz

aynı sorun bendede var lütfen yardım edin

Merhaba @kullanici2659👋🏻

Bende aynı sorunu yaşıyorum yardım edermisiniz

Merhaba @kullanici2692 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptık. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

bende aynı sorunu yaşıyorum

Merhaba @kullanici2719 :waving_hand:t2: