Bugün gördüm fakat yanlış ingilizce kullanımı vs. görünce şüphelendim ve buraya sormaya karar verdim acaba gerçekten paparayamı ait yoksa dolandırıcılaramı ait?
Merhaba @meerzean, doğru tahmin ettin. Bu hesabın bizimle herhangi bir bağlantısı yoktur ve bildirimin için teşekkür ederim. Konuyla ilgili işlem başlatacağız.
Keşke Paparanın gerçek ve halka açık bir Discord sunucusu olsaydı… daha hızlı yardımlaşa bilseydik, blog yazılarına discord üzerinden daha hızlı ulaşabilseydik vs. vs…
Pelin hanım bana aciken yardımcı olabilirmisiniz
Papara’ya ait bir sunucu olursa, orada yapılan konuşmaların her zaman iyi niyetli ve doğru bilgilerle gerçekleştiğini güvenliğiniz için 7/24 takip edebildiğimize emin olmamız gerekiyor.
Aslında Discord olsaydı farklı şeyler de konuşabilirdik dediğin konular varsa her zaman benimle paylaşabilirsin. Fikirlerini duymaktan mutlu oluruz.
merhaba @ilkann.aydogan_2005, merak ettiğin konu nedir? Yardımcı olmaya çalışırım memnuniyetle.
Aslında kötü niyetlileri ve yanlış bilgileri Discord botları ile önemli bir kısmınının engellenebileceğini düşünüyorum.
En azından sade bir güncelleme / yeni özellikler / bakım duyurularını vs yapabileceğiniz bir sunucu olması bile platformdaki sahte taklit kullanıcıların önüne geçecektir.
Merhaba yeni bir sahte discord sunucusu açmışlar lütfen ilgilenirmisiniz… Davet Bağlantısı:discord.gg/paparaturkey
merhaba yeni bir tane papara resmi sunucu olduğunu söyleyen şahıslar var ve belgemiz var diyorlar bana pek inandırıcı gelmedi davet bağlantısı: discord.gg/3AG8EXTUSu
Hayır, tek ve resmi Discord özel sunucu linkimiz → Papara
Bu sunucu dışında kendisini resmi Papara sunucusu veya çalışanı olarak tanıtan hiçbir üçüncü tarafa güvenmeyin!