28 Haziran da amazondan 5 kitap içeren bir sipariş verdim(168.16 TL) sonradan bir tanesine zaten sahip olduğumu fark edip o kitabın siparişini iptal ettim ve karşıma bir yazı çıktı siparişi onaylayın yoksa geri kalan tüm ürünlerin siparişi iptal olacaktır diye ve kartımdan 149.96 TL çekildi (siparişini iptal ettiğim kitabın fiyatı düşülmüştü)ama Amazon sisteminde ikinci para çekimi gözükmüyordu hata olduğunu düşünüp diğer kitapların da siparişini iptal ettim ve 168 TL olan (ilk çekilen ve doğru çekilen) siparişin iptali hesabıma yansıdı ama ikinci yapılan para çekimi ile ilgili bir şey göremiyorum.amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim onlar da göremiyorlarmış yaptığım işlem sonucunda bankada karışıklığa sebep olmuş aslında yapılması gereken 168 TL’nin iade edilip 149 TL’nin hesaptan çekilmesiymiş ama iki ücrette çekilmiş.Ve siparişi iptal edince de 149 Tl olan ücret çekimi ile bir bilgi alamıyorum,gereğinin yapılmasını arz ederim.
Merhaba @baran
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz