Alışverişimi iptal ettim. Para iadesi nasıl olur?

Trendyol yaptığım geri ödeme ne zmn Papara hesabıma ulaşır

1 Beğeni

Merhaba,

Ben 7 gün önce getirden sipariş verdim kart üzerinden, fakat bir ürün eksik gelince ücret iadesi yaptılar fakat bankanız belirler süreyi dediler param papara hesabıma ne zaman geçer? Hala geçmedi.

1 Beğeni

Trendyol cüzdandan karta geri aktardığım para hesabıma ulaşmadı, yardımcı olursanız sevinirim.

2 Beğeni

N11.com üzerinden bir ürün sipariş vermiştim yaklaşık 1 saat önce. Daha sonra siparişi iptal ettim. N11 canlı desteğine sorduğumda geri ödemeyi bankaya yaptıklarını söylediler. Tahmini olarak ne zaman hesabıma para yatar?

1 Beğeni

Google geri ödememi 2gün önce kabul ettiği halde param geri gelmedi ve hala maillerime geri dönüş olmadı.

1 Beğeni

Paran hesabına yattımı ?

1 Beğeni

Hayalet kartın kapansa bile geri ödeme Papara hesabına gelecektir. Sorunun devam ediyorsa öncelikle söz konusu olan sitenin destek ekibi ile görüşmeni oranın yanıtı ile gerekirse Papara ile mail veya çağrı merkezi üzerinden iletişime geçmeni öneriyorum.

1 Beğeni

arkadaşlar google playden oyun satın almıştım ve canım sıkılınca iade ettim ve param 1 haftadır gelmedi ne yapmam lazım şu anda telefon numaram yok arayamıyorum mail attım ama hala cevap gelmedi

1 Beğeni

İadelerin bankaların çalışma saatlari yoğunluğuna bağlı olarak anındada düşebilir 1 hafta sonrada düşebilir en geç 2 hafta beklemelisin.

1 Beğeni

Merhaba Yusuf Paparadan temassız nasıl açabilirim

1 Beğeni

Çipli kartını hesabına tanımladığında kartının temazsız özelliği açılır, temazsız özelliğini kullanabilmek için bir defalık herhangi bir marketten veya bakkaldan kartını şifre kullanarak işlem yaptıktan sonra o kartını temazsız işlemlerde kullanabilirsin.

1 Beğeni

Firma tarafından yapılan iade Papara hesabıma ne zaman geçer?

1 Beğeni

Yemeksepetinden gelecek bir 10 TL iadem var ve kac gun olmasına ragmen hala hesbima dusmedi. Lutfen yardimci olur musunuz?

1 Beğeni

Yemek sepetin iade istemiştim bu sabah papara kartıma ve ödeme iade bilgisi bankanıza iletilmistir. Mesajı aldım bu para papara kartima ne zaman ulaşır

1 Beğeni

İnternet sipariş verdim sorna iptal ettim 1 gün oldu ne zaman para iadesi yapılır fikri olan var mı

1 Beğeni

Selam eren. Geri ödeme süreci paparadan daha ziyade, ürünü satın aldığın kuruma bağlıdır. Siparişinin iptalinden sonra ne kadar süre içerisinde iade olacağını satın aldığın yere sormalısın.

2 Beğeni

Amazon üzerinden alışveriş yaptım sonra iade ettim para,papara hesabıma ne zaman gelir bilen varmı

1 Beğeni

Topluluğa hoşgeldin @osman.serdar69 :arrow_heading_down:

3 Beğeni