Akbank Atmsine 900 tl yatırdım paranın hepsi sıkıştı. Yardım edin

Geçen hafta Salı günü Akbank Atm’sine 900 tl para yatırırken para sıkıştı. Sonra Destek Hattını arayarak harcama itirazı oluşturdum. 8 gün oldu ama hiçbir bildirim gelmedi bu konuyla alakalı bana 5. ve 10. günlerde bilgilendirme yapılacağı söylenmişti 8 gün oldu hala bir şey yok. Bunun hakkında yardımcı olur musunuz ?

1 Beğeni

@SmileFate

1 Beğeni

Merhaba @buraktugral7,

Öncelikle yaşadığın duruma üzüldüğümü belirtmek isterim, ayrıca normal şartlarda Hata Bildir kategorisine ait olan konulara Topluluk destek ekibimiz yanıt vermekte ancak konuya etiketlendiğim ve aynı ay içerisinde aynı durumun benimde başıma gelmesinden ötürü cevap vermek isterim.

Söz konusu durumla ilgili harcama itirazı oluşturduğunu belirttin, bunun dışında maalesef ki yasal süreç (16 gün) boyunca beklemek dışında yapabileceğin bir şey bulunmamakta. Fakat şunu söylemek isterim ki, Papara tarafındaki işlemlerinin hızla ve özenle takip edildiğine emin olabilirsin.

Yaşadığın durumda işlem yaptığın ATM ne yazık ki Papara’nın kendi ATM’si olmadığı için ilgili bankanın kendi işlemlerini tamamlaması ve konuyla ilgili Papara’ya geri dönüş yapmasını gerekmekte.

Benim işlemim 15. günde sonuçlanmıştı :confused: umarım senin işlemin daha erken sonuçlanır :palms_up_together:t2:

3 Beğeni

Merhaba @buraktugral7 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush: