Akbank ATM para sıkışması

Merhabalar,

Bugün saat 15:55 civarında Akbank ATM’sinden Papara hesabıma para yatırmak isterken, ATM cihazının içine koymuş olduğum 400 TL param (2x200TL) hesabıma işlenmemiş olup, ATM’den tekrar para yatırmaya çalışınca ATM hata vermiştir. ATM’nin numarası 8941’dir. Sanırım atmdeki para sıkıştı ve hata verdi. Konu ile ilgili yardım istiyorum, sorunun çözüleceğini biliyor şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba @omerfabalci48 :wave:t2:

Talebinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için destek ekibimize bilgi verdik. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

1 Beğeni

24.11.2023 tarihinde erikli ATM sinden çekmem gereken 2120 TL bin 320 tlsini ATM geri aldı ve hesabımada işlemedi müşteri temsilcisine de bağlanamıyorum lütfen acilen ilgilenin

Merhaba @bursay258 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

ATM para çekme talebini inceledik ve yaşadığın sorun ile ilgili çalışmamızı başlattık.

Konu ile ilgili süreç ve gelişmeler hakkında seni bilgilendireceğiz.