AKBANK ATM Paramı Yuttu Cennet İstanbul Hürriyet Cad. Akbank ATM

Akbank ATM Hürriyet Cd. Cennet Mah./İstanbul Şubesi 20:40 sularında 300 TL paramı yuttu. İçinde 5’lik ve 10’luklar vardı muhtemelen artık paradan saymadıkları için o kağıtları, onaylanmayan paraları geri al hatası verdi para yatırmaya bastığımda. Daha sonrasında ise ATM paramı geri vermeyip üstüne arıza moduna geçti, şu anlık işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyip diğer atm konumlarını gösteren bir uyarı ekranı geldi. Koyduğum 300TL banknotlar ATM’nin içinde kaldı yuttu ve geri vermedi. Rezalet resmen gerekenin yapılmasını istiyorum derhal birisi bana ulaşırsa sevinirim.

Merhaba @kullanici6582 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. İşlemin ile ilgili talep edilen bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak destek@papara.com adresine gönderirsen, en hızlı şekilde dönüş yapacağız. Sana yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz!

destek@papara.com üzerinden bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak gönderdim. Geri dönüşünüzü ve mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini rica ederim. İyi çalışmalar dilerim.