4 agustos 2024 00:08 tarihinde Akbank atm ye yapmış olduğum 8700 Tl para yatırma sırasında birden bire atm paramı yuttu ve kartımı iade etti paramı ne zaman geri alırım yardım talep ediyorum
Merhaba @bekir38.ankit
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen
üstad aynı durum bugun benim başıma geldi.paranı geri alabildin mi ? kaç gün sürdü bilgi verir misin sana zahmet ?
Merhaba @bilginkayaa
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Akbank Atm 8 Eylül 2024’te benim 2000 liramı yuttu, ilk itirazım/şikayetim Akbank tarafından reddedildi, ikinci itiraz süreci başladı, umarım sonuçta paramı alırım.
Merhaba @barissemerci
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.