AK bank ATM took my money

Dün gece ATM’den bir hesaba 195$ yatırmaya çalışıyordum ama hesabıma koymadan tüm parayı aldı ve iade bile etmedi ama yuttu, bu yüzden destek merkezini aramaya çalıştım ama genellikle cevap vermiyordu. ATM için bir fotoğraf çektim ve e-postayla gönderdim ama aynı cevap yok. bu yüzden sabaha kadar bekliyorum ondan sonra bankaya tam 4.levent şubesine gittim ve orada hayatımın en kötü hizmetini aldım. bu yüzden lütfen paramı geri almama gerçekten yardımcı olabilecek birini istiyorum çünkü bu benim için en azından önemli bir miktar ve herhangi bir bilgisi veya fikri olan varsa benimle paylaşın ve teşekkür ederim

2 Beğeni

@yassinekhanfir62 Papara Topluluğa hoşgeldin. / Welcome to Papara Topluluk.

TUR:
Paranız ATM tarafından iade edilmezse kullandığınız bankanın şubesi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Şube ile iletişimde sorun yaşıyorsanız kullandığınız bankanın müşteri hizmetlerini arayarak yardım alabilirsiniz.

Kullandığınız bankanın AKBANK olduğunu varsayarak 444 2 525 numaralı telefonu arayarak AKBANK’a ulaşabilirsiniz.

ENG:
If your money is not returned by the ATM, you must contact the branch of the bank you use. If you are having trouble communicating with the branch, you can get help by calling the customer service of the bank you use.

Assuming that the bank you use is AKBANK, you can reach AKBANK by calling 444 2 525.

İyi günler dilerim. / Have a nice day.

2 Beğeni