08.03.2023 tarihinde agt kurye kartımı dağıtıma çıkarıyor ben ise yaklaşık 16.03.2023 tarihinde agt kurye çağrı merkezini arıyorum kargom nerede diyorum gelmedi hala bana diyolarki 14 gün teslim süremiz var 14 gün dolmadan getirelecek ve gelmeden önce sizi ariyacaklar dediler 22.03.2023 tarihinde tekrar aradım agt kurye çağrı merkezini bana dedilerki yoğunluktan dolayı gecikmiş aciliyet formu başlatacağız en kısa sürede gelecek dediler ve ne hikmetse 24.03.2023 tarihinde eve gelmişler güya ve ben evde yokmuşum bide yüzsüz gibi ziyaret edildi not bırakıldı yazmışlar ulan hani arayacaktınız bikere hastayım zaten kaç haftadır evden adımımı dışarı atmadım ne uğrayan var ne soran arkadaş nerde bu kargo 900000651719 papara sizinde bu saçma sapan işler yapan firmayla ne işiniz var anlamadım hala getirmiyolar kargoyu yalandan ziyaret edildi diyolar gerisi yok yeter artık ya getirsinler şu kartı yada bi daha paparanın yüzüne bakmam anlamıyorum gidin ptteyle çalışın mngeyle çalışın arasla çalışın ne bu agt kurye arkadaşım getimiyolar kartı
Topluluğa Hoş Geldin @cihatonat01 ;
Öncelikle, yaşadığın duruma üzüldüğümü belirtmek isterim AGT ile iletişime geçmişsiniz, dilerseniz Papara ile de iletişime geçerek yeniden aciliyet talebi oluşturabilirsiniz.
Papara Card’lar genellikle, belirtilen tahmini teslimat süreleri içerisinde teslim ediliyor. Fakat, kurye firmasından kaynaklı olarak bazen gecikmeler söz konusu olabiliyor. Papara, bu durumun farkında ve önümüzdeki dönemlerde bu durumun için iyileştirme yapacağına emin olabilirsiniz
Şimdilik acil olarak fiziksel bir Papara karta ihtiyacınız varsa, anlaşmalı fiziksel satış noktalarımızda (CarrefourSa, D&R) ve e-ticaret (Trendyol, HepsiBurada) sayfalarımızda bulunan sınırlı stoklarımızdan Papara Lite Card alabilirsiniz. (Lite Card ücreti 5₺)