Adıma papara hesabı açılmış ve papara bu hesabı kullanıcı sözleşmesi gereği kapatmış. Olan bitenden haberim yok hesabımın olduğunu bile bilmiyorum. Bugün (10.12.2024) papara hesabı açtım kendime. Hesabımı onaylarken tc. kimlik numaramla adıma hesap olduğu ve bu hesabın papara tarafından kapatıldığını öğrendim. BU HESAP NE ZAMAN VE NASIL AÇILMIŞ HEMDE ONAYLI BİR HESAP… Konuyla ilgili müşteri temsilcisine ulaşamıyorum telefon kapatıyorlar direkt. Mail atıyorum destek ekibine benim söylediğimi tekrar bana söylüyorlar. Ben farkında olduğum şeyi bana yazmanızı yada söylemenizi istemiyorum detaylı bilgi ve destek istiyorum. lütfen konuyla ilgili yardımcı olur musunuz? Yoksa savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım. söz konusu olan benim kişisel bilgilerim.
1 Beğeni
Merhaba @esra.duran.100
Talebin ile ilgili destek ekibimizin e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
1 Beğeni
Benim de aynı hesabımın kalıcı kapatılmış açtırmak istiyorum
Merhaba @acelya_00000
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Maalesef destek ekibiniz sorunuma bir çözüm bulamadılar. Şu anda onaysız hesap olarak kaldı hesabım. Peki benim onaysız hesabıma başka bir kişi veya kuruluş para gönderebilir mi ? Papara üzerinden değil ama