Ben 1 hafta önce papara black kart siparisi aldım ve o kartla sözlesmeli hesapa gecebilmem icin bazı emlak imzalaması lazımmıș bu imzalam ve doğrulama icin 18 yaș altı olmama taktilde yanımda mı olması lazım yolsa tek basımda doğrulama ve imza icin yeterlimi birde ayrı bir soru olarak kurye kart teslime geldiğinde kuryeğe herhangi ücret ödenmesi gerekirmi yoksa ücretsiz sekilde teslim alabilcekmiyim
Selam @yasinuzunofficiall,
Kartın kapına geldiğinde verilen sözleşmeyi imzalayarak kolayca teslim alabilirsin. Kartını teslim aldıktan sonra Papara uygulamasında kartını aktive ederek Sözleşmeli Hesap’a geçebilirsin. Ayrıca, ilk Papara Card başvurunda herhangi bir kart/kargo ücreti alınmaz. Yani ilk kartın ise tamamen ücretsiz şekilde teslim alabilirsin.
İşine yarayabilecek bağlantı(lar):
SSS - Sözleşmeli hesaba nasıl geçerim?
SSS - Papara (Black, Gray, Rose, Almond, Teal) Card ne zaman ve kime teslim edilir?
SSS - Papara Card ücretli mi?
SSS - Kartımı nasıl aktive edebilirim?
Selam @yasinuzunofficiall
Papara hesabın onaylı ise Papara Card’ını aktifleştirdiğinde otomatik olarak sözleşmeli hesaba geçiş yapabileceksin.
Kartını tek başına teslim alabilir ve teslim alma formunuda tek başına imzalayabilirsin. Ayrıca, kuryeye herhangi bir teslim ücreti ödemene gerek yok.
papara rose cardım bugün geldi uygulama üzerinden kartı kaydettim fakat para göndermeye çalıştığımda papara black kart ekle diyor ekli olduğu halde tanımla diyince " Kartın aktif bi hale getirilmeye uygun değildir. Kartın durumu:Açık. Sorunun çözümü için lütfen bizimle iletişime geç " diyor yardımcı olur musunuz?