Kardeşim bu papara nasıl bir kuruluştur onaylanmış hesabıma para yatırmama rağmen para çekmeye çalıştığımda yetkiniz yok hatası veriliyor hesabıma bloke koymuşlar papara kim oluyorda benim parama el koyuyor mail atıyorum teknik desteği arıyorum benden kimlik bilgisi vs istiyorlar istedikleri bilgileri attım aradan 3 4 gün geçti hala bu konu hakkında bir sonuç alamadım böyle devam ederse mahkemeye suç duyurusunda bulunacağım tüketici haklarına başvuracağım bana yapılan dolandırıcılıktır.
Merhaba @ssunduz95
Talebin ile ilgili Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. Talebin ile ilgili süreç ve inceleme devam etmektedir. İşlemin ilgili birimimizin takibindedir. İşlemin sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş ve bilgilendirme yapılacaktır.
Hanımefendi bende kendi mailim uzerinden aynı sorunu paylaştım ama donus yapılmıyor bir an önce acilen dönüş yapmanızı rica ediyorum
1 Beğeni
Merhaba @ahmetdeniz22400
Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz