Yaş Sınırları

Papara hesabının en düşük yaş sınırı 13’tür bunu biliyorum ama papara en yüksek yaş sınırı kaç 80 100 yaşına kadar papara kullanılır mı bir de papara da döviz hesapları kaldırılıyor mu bende dolar euro hesabı ama GBP sterlin yok papara hesabımı yurtdışında kullanılabilir mi herhangi bir ülkenin vatandaşlığına girersem papara hesabımı kullanabilecek miyim bir de maaş hesabı gelirse güzel olacak yatırım hesabı niye gelmiyor ve papara mobil uygulamasına güncelleme niye gelmiyor telefonum samsung galaxy a71 son sürüm 13 neden güncelleme gelmiyor

1 Beğeni

Topluluğa hoş geldin. :wave: @muhammetisik580

• Papara kullanabilmen için bir üst yaş sınırı yoktur.

• TCMB düzenlemeleri kapsamında 1 Aralık 2022’den itibaren Papara’da yeni döviz hesabı açamazsın. Kısa bir süre sonra Dolar, Euro ve Sterlin hesabı açabileceksin. Bu konu ile alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Döviz işlemlerine dair önemli değişiklik

• Yatırım hesabı çok yakında sizlerle! Yatırım hesabı kullanılabilir olduğunda haberdar olmak istiyorsan uygulamadan “Gelince haber ver” butonuna tıklayabilirsin!

• Uygulamanızı neden güncelleyemediğiniz konusunda ben yardımcı olamıyorum maalesef. destek@papara.com e-posta adresinden sorununuzu iletebilirsiniz.

Saygılarla

1 Beğeni