Xbox Gamepass almak istiyorum ama sorun çıkartıyo

Xbox gamepass alımak istiyorum ama her seferinde bu satın alma işlemi için yetkilendirme almadık diye bir mesaj gönderiyo ve satın alım başarısız oluyo yani paramı yetmiyo dicem yetiyo hatta tam yetiyo şuan 30,2 tl var satın alıcağım gamepass 29,99 tl kdvler dahil bu kadar gösteriyo anlamıyorum böyle bir şeyin nedeni nedir sormak istiyorum

1 Beğeni

Topluluğa Hoş Geldin @abdulkerim5281 ;

Öncelikle, sorununun işlem yapmaya çalıştığın kartta olup olmadığını anlamak için; ödeme yapmaya çalıştığınız kartı uygulamadan veya papara.com üzerinden görüntüleyin ve internet alışverişine açık olduğundan emin olun, ardından Abonelikler bölümünü açıp Microsoft veya Xbox adlarıyla bir aboneliğiniz varsa ve kapalı durumda ise bu aboneliklerinizi aktif edin ve ödeme işleminizi tekrarlayın.

Ödeme işleminizin halen başarısız oluyorsa, Papara uygulamasından veya papara.com üzerinden yeni bir sanal veya hayalet kart oluşturun ve ödemenizi yeni oluşturduğunuz kart ile yapmaya çalışın.

Yine hata almaya devam ederseniz sorununuz Microsoft / Xbox ödeme yöntemleri ile ilgili olabilir. Bu durumda, sorununuzun çözümü için Xbox Destek Hattı ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

1 Beğeni