Velim kendi hesabını doğrulamak istemiyor

öncelikle iyi akşamlar.yaşım 17 olduğu için hesap doğrulamada veli izni istiyor.velim hesap açtı fakat kendi hesabına kullanmıyacağı için kendi hesabını doğrulamak istemiyor. Velim kendi hesabını onaylatmadığı için benim hesabımında onaylaması tamamlanmıyor. Bunu nası çözebilirim

2 Beğeni

Merhaba @eneskaganferik :wave:

Veli onayı yasal zorunluluk olduğu için bu adımı atlamanın bir yolu yoktur veliniz hesabını onayladıktan sonra size onay vermesi durumunda hesabınızı onaylayabilirsiniz.

1 Beğeni

Selam @eneskaganferik,

Topluluğa hoş geldin! :papara:

18 yaşından küçük olduğun için Papara’da birçok işlemi yapabilmek için veli onayına ihtiyacın var. Veline, hesabını doğruladığı takdirde kendi isteği dışında hiçbir işlem yapılmayacağını, dolayısıyla hesabını doğrulatmasının hiçbir zararı olmadığını hatırlatabilirsin.^^ Veli onayı olmadan Papara’nın tüm özelliklerini kullanmanın -ne yazık ki- başka bir yolu yok.

İşine yarayabilecek bağlantı(lar)

SSS - Velimden onay almadan harcama yapabilir miyim?
SSS - Velimden nasıl onay alabilirim?

1 Beğeni

Selamlar @eneskaganferik

Veli Onayı Yasal Zorunluluk Olarak Geldi 18 Yaş Altı Kullanıcıların Velilerinden Habersiz Hesap Açmalarını Engellemek İçin Eğer Geliniz İzin Vermiyor İse Onaylamanız Herhangi Bir Yolu Yoktur.

Daha Fazla Bilgi İçin
:phone: 0850 340 0 340
:email: destek@papara.com

1 Beğeni