Veliden öğrenciye harçlık atma

Merhaba, veli hesabıma yapıkrediden 515₺ yükledim (sanal kart vb. Açmadan) lakin öğrenci hesabına para yüklemeye çalışırken hâlen 100₺ ve üzeri bir para yatırmamı istiyor. Ne yapmalıyım?

Merhaba @demirtashakan08 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz.

Hesap onaylama adımlarını tamamlandıktan sonra alınan veli onayı ile hesap türün; velinin hesabını onaylama türüne bağlı olarak değişmektedir.

Sözleşmeli hesap sahibi olabilmen için velinin ve senin, hesabını onaylarken yeni kimlik ve NFC ile işlemini tamamlaman gerekmektedir.

Yalnızca yukarıda belirtilen şekilde hesap onaylama aşamalarını tamamlaman ve kimliğinde fotoğrafının olması durumunda Sözleşmeli hesap sahibi olabilirsin. Anlayışın için teşekkür ederiz.

Ama yazdığına göre sözleşmesiz hesapla da para gönderilebiliyor. Benim yapmak istediğim şey şu papara edu kartın özelliği olan velinin öğrencisine harçlık atması. Papara edu kartı okuttum kendi hesabımda velim içinde ayrı bir hesap açtım. (Velimin papara kartı yok.) Sonra velim hesabına 515₺ yükledi YapıKredi’den. Birbirimiz öğrenci ve veli olarak seçtik. (Onayladık, yani velim olarak görünüyor velilerime girdiğim zaman.) Ama veli hesabından öğrenci hesabına harçlık atılamıyor. Atmayı denediğimizde hâlen 100₺ yüklenmesini istiyordu. Ayrıca NFC ile kimlik taratma falan yazmışsınız birincisi kendi kimliğimde fotoğraf yok ikincisi ise para yatırma kısmında böyle birşey yazmamakta. İki hesapta onaylı hesap olarak görünüyor.

Merhaba @demirtashakan08 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

1 Beğeni