Mergaba steamden alışveriş yapamıyorum veli onayı istiyor siz onaysız alışveriş yapılır dendi ama yapılamıyor işlem reddedildi diyor
Mağdur oldum papara topluluk onaysız online alışveriş yapılır diyor onaysız diye iptal oldu
Mergaba steamden alışveriş yapamıyorum veli onayı istiyor siz onaysız alışveriş yapılır dendi ama yapılamıyor işlem reddedildi diyor
Mağdur oldum papara topluluk onaysız online alışveriş yapılır diyor onaysız diye iptal oldu
Merhaba @kullanici1464
Yeni yasal yönetmelik gereği, 25 Ocak 2025 tarihinden itibaren doğrulanmamış hesapların online alışveriş yapmaları kapatıldı. Online alışveriş yapabilmen için doğrulanmış hesaba geçmelisin.
Topluluğa hoş geldin @kullanici1464
20 Ocak 2025 tarihi itibariyle doğrulanmamış hesapların internet harcama işlemleri yeni yasal düzenlemeler gereğince kaldırılmıştır. Artık internet alışverişi için Doğrulanmış hesaba geçiş yapmış olmanız gerekmekte.
Not: Topluluk üzerinden gördüğünüz yanıt(lar) muhtemelen belirtilen tarihin öncesine aittir. Lütfen bir dahakine sorunuz olduğunuz yeni bir konu oluşturup sorunuzu sorun veya arama filtrelerini kullanarak yakın tarihli bir arama gerçekleştirin.