merhabalar papara kullanmak istiyorum fakat velimin değişik prensipleri sonucu kimlik kartını vermeyi kabul ediyor ama kapalı bi kadın olduğu için selfie kısmında yüzünü okutmasını istiyorum ama okutmayı kabul etmiyor nedenini sorduğumda yüzünü okutmak istemediğini söylüyor selfie kısmı atlanarak sadece kimlik okutmuş şekilde veli izini için gereksinimi karşılarmıyım acaba
1 Beğeni
Merhaba @kullanici1014 topluluğa hoş geldin.
Velinin canlılık kontrolünde ki gerekli adımları uygulaması gerekmektedir. Aksi taktirde veli izni için gereksinimleri karşılayamazsın.
Topluluğa hoş geldin @kullanici1014 ,
Öncelikle selfie ile ilgili endişelerinizi anlıyorum. Ancak hesabınızın tam olarak doğrulanabilmesi için, canlılık kontrolü de dahil olmak üzere tüm adımların başarıyla tamamlanması gerekiyor.
Konuyla ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz, gizlilik politikamıza göz atabilir veya kişisel verilerinizle ilgili bilgi edinmek için destek@papara.com adresine e-posta gönderebilir veya 0 850 340 0 340’ı arayabilirsiniz.
Bu işlemler, sizi sahtekarlıklara karşı korumak ve Papara hizmetlerini güvenle sunabilmek amacıyla uygulanıyor.