Veli Değişme

Merhaba. Papara Hesabım 18 yaşından küçük olduğum için veli onayı istiyor. Babamın TC’sini girmiştim fakat babamın kimliği eski kimlik olduğu için NFC işlemi yapamıyorum. Bu yüzden annemin TC’siyle değiştirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

1 Beğeni

Merhaba @ucarelifnas71 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını ve hesabındaki veli tanımlamasının kaldırıldığını gördük. Papara hesabına girdikten sonra hesabına onay verebilmesi için yeniden veli/yasal temsilci tanımlayabilirsin.

Velinin/yasal temsilcinin, bu onayı verebilmesi için doğrulanmış hesabı olmalıdır. Ayrıca uymak zorunda olduğumuz kanuni mevzuatlarda yapılan değişiklikler sonrası hesap doğrulama işlemleri çipli yeni kimlik kartı ve NFC özellikli cihaz ile yapabilmektedir.

1 Beğeni

Merhaba Elif,

*Papara Destek Ekibi üyesi değilim. Yalnızca Papara KULLANICISIYIM.

Ulaştığın için teşekkür ederim.

Ne yazık ki sana yardımcı olamıyorum. Bunun sebebi ise, kullanıcı güvenliğidir.

Papara kullanıcı güvenliğine çok önem verir. O yüzden senden açmış olduğun taleple ilgili Papara Destek Merkezi’ne başvuru yapmanı rica edeceğim.

Papara Destek Çağrı Merkezi: 0850 340 0 340 veya destek@papara.com

*Unutma! Buradan kişisel bilgilerini paylaşma! Papara yetkilisi dahi buradan senin hesap bilgilerini veya hassas bilgilerini istemez.

Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

İyi günler,
Arda PAPARA KULLANICISI