Selam vakıf bank üzerinden 400 TL karta yükleme yaptım ancak makine delirdi bilmem ne bişi şer yazdı para koyma yeri açıldı kapandı güvenliğe dedim yanımdaydı beni bildiniz göndermeye çalıştı ekrana tekrar baktım bu atm bu atm kullanılamıyor dedi benden sonra adam arıza vermiş bilmem sanırım dedi beni işeri yönlendirdi ablayla konuştum para giddiyse papra ya de dedi sonra ben tekrar bakmak için atm ye gittim bekledim içinden sesler filan geliyordu bildiğin sanki paraları alıyorlardı sanırım para alırken atm ye para yatırdım bilmiyorum artık uzun süre sayma sesleri filan geldi sonra düzeldi kartı tekrar taktım bilmem açılır belki param koyma yerinde kalmıştır diye yok eğer abla budahile edseydi ben böyle olmasını düşünüyorum paramı ala bilirdim. Sizden işteğimvar 400 TL mi geri istiyorum o para benim için şok önemliydi arkadaşımda böyle olmuştu hiç bir şekilde yardım edilmedi ama en kısa sürede hesabımda g400 TL yi görmek istiyorum abla beni size yönlendirdi .
1 Beğeni
Merhaba @alparslan505150
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.