Öncelikle hepinize iyi günler dilerim.
Papara hepimizin sevdiği ve bizlerle gelişen oldukça şeffaf bir hizmet haline geldi. Özellikle iş bu “Papara Topluluk” hizmeti ile pek çoğu rakibine bir adım daha ötede olabileceğini gösterdi. Rakiplerinin taşıdığı bir özelliğin Papara’ya gelmesi oldukça faydalı olabilir. Giriş yapmadan ana ekranda bakiyenizi görüntüleyebilme!
Bu nasıl olabilir?
Opsiyonel olarak açılıp kapatılabilecek bir sistem olmalıdır.
TL, Dolar ve Euro hesapları içerisinden hangisinin gözükmesinin istendiği kullanıcı özgürlüğüne bırakılabilir.
Uygulamaya böylece direkt olarak giriş yapmak yerine “Giriş Yap” tuşu eklenir.
Belirteceğiniz görüşleriniz için şimdiden teşekkür ediyor, tüm Papara ekibine iyi çalışmalar diliyorum.
Merhaba @berkeunlu, Papara Topluluk konusunda biz de çok heyecanlıyız. Bu platform için daha da güzel planlarımız var bu sene. Senin de beğenmene sevindik.
Giriş öncesi bilgi görüntüleme ile ilgili olarak benzer bir widget fikir paylaşmıştı @SmileFate . Onu da bırakıyorum aşağıya. Belki orada da paylaşmak istediğin şeyler olabilir veya sohbete katılmak isteyebilirsin.
Bu önerileri altyapısal, yasal ve operasyonel pek çok farklı açıdan inceliyoruz. Eğer yapabileceğimiz bir şeyse neden olmasın?