Uluslararası öğrenci, 2000 tl yatırdıktan sonra hesabı donduruldu

Merhaba, 2022’den beri Papara kullanan İstanbul’da yaşayan uluslararası bir öğrenciyim. bu kartla küçükten büyüğe her türlü yasal işlemi yaptım. Hesabım, Steam’den geri ödemeli bir video oyunu satın alabilmek için Akbank hesabımdan 2000 TL yatırmaya çalışırken bayramdan hemen önce donduruldu. Hiçbir zaman yasa dışı bir şeye karışmadım, bu yüzden bu benim için gerçekten sinir bozucu. Gerekirse masumiyetimi kanıtlamak için gerekli belgeleri sunmaya hazırım. Ancak Papara desteği bana yalnızca otomatik bir bot yanıtıyla yanıt veriyor. Hesabımdaki dondurulmayı mümkün olan en kısa sürede kaldırabilmem için gerçek bir kişi tarafından benimle iletişime geçilirse gerçekten minnettar olurum, genel durumdan gerçekten gergin ve sinirliyim ve mümkün olan en kısa sürede bu durumdan kurtulmaktan gerçekten mutlu olurum. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Hello @Bakhtiyar :waving_hand:t2:

We have seen that our support team has responded to your request via the email address registered to your account. Please check your email address.

1 Beğeni

Merhaba, I received an app notification saying “Our solution regarding your request is ready! We have sent our response to my email Don’t forget to check your email!” However, I have not received any email, my junk emails are also empty.