Merhaba, Tiktok hesabıma ödeme yöntemi olarak Papara hesabımı bağlayabileceğim seçenekler kısmında gösteriliyor ancak numaramı da doğru girmeme rağmen ekteki hatayı veriyor. İsimler eşleşiyor ondan eminim ancak anlam veremediğim şekilde banka isminin ve uygulamada belirtilen ismin eşleşmediğini söylüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba @yoricik
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Banada yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba @kullanici1644
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Banada yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba @kullanici2312
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz sayın Papara destek ekibi .
Merhaba @kullanici2351
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz
Merhaba @kullanici2403
Aynı problemo yaşıyorum çözüm bulabilen var mi? Ne papara ne tiktok destek ekibi yardımcı olmuyor, sadece bu durum için çok üzgünüz yazıyorlar..
Merhaba @kullanici2782
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen
Aynı sorunu ben de yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba @kullanici2831
Bende de “ Ödeme yöntemi eklenemedi
Hesap bilgileri geçersiz. Başka bir hesap deneyin veya daha fazla bilgi için hizmet sağlayıcınız ile iletişime geçin.” Uyarısı veriyor.
Paparayla da iletişime geçtim bizlik sıkıntı yok diyorlar. Tiktok a mail de attım ama bi çözüm bulunamadı hala.
Merhaba @kullanici2900
Yaptığımız telefon görüşmesinde seninle tüm detayları paylaştık. Herhangi bir ihtiyaç duyduğunda buradayız, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!