Telefonumda nfc yok hesabımı onaylayamiyorum

Hesap onayla kısmına girip TC mi doğum tarihimi yaziyorum hata veriyor ve diyor ki nfc özelliği olan bı telefondan deneyin. Başkasının telfonunnu kullanamam web sitesinden giriyorum bu sefer diyorki kimligini tarayarak yapabilirsin ama sadece uygulamadan yapabilirsin ama uygulamadan da kimlik tarama ile yapamiyorum

1 Beğeni

Merhaba @yildizayselsultan :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

1 Beğeni

Onay vermiyor

1 Beğeni

Merhaba @korogluyunus189 :wave:t2:

İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.

Telefonumda nfc özelliği yok hesabımı doğrulayamiyorum napmalıyım

1 Beğeni

Merhaba @ibrahimtalha800 :wave:t2:

Uymak zorunda olduğumuz kanuni mevzuatlarda yapılan değişiklikler sonrası hesap doğrulama işlemlerine fotoğraflı çipli yeni kimlik kartın ve NFC özellikli cihaz kullanarak devam edebilirsin. Telefonunda NFC özelliği bulunmuyorsa, NFC özelliği olan farklı bir cihazdan destek alarak hesabını doğrulayabilirsin.

2 Beğeni