Sticker Card Temassız çalışmıyor

Bugün markette Sticker kartı deniyeyim dedim rezil oldum helal sana papara. Kart ayarlarında her şekilde tüm ayarlar açık. Kart kullanımı, temassız kullanım her şey okey. Telefonumun arkasına yapıştırdım. Pos cihazı okumuyor bile. 300 tl boşu boşuna gitti. Ben tavsiye etmiyorum.

Merhaba @F.Ozturk41👋🏻

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. İşlemin ile ilgili talep edilen bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak destek@papara.com adresine gönderirsen, en hızlı şekilde dönüş yapacağız. Sana yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz!

Problemi kendim çözdüm. Temassız ödeme yaparken pos cihazına iyi yaklaştırıldığından emin olunması gerekiyor.

benimkide kılıfa takılı ama yine çalışmıyor kılıfı çıkarıp gösterince oluyor saçma nfc kapalı ayrıca, telefon değdiği için çalışmıyor olabilir kılıfın kalın telefondan kılıf mesafesi uzak olmalı o zaman çalışacağını düşünüyorum

Merhaba @kullanici7734,

Sticker Card’ı telefonuna takıp üzerine kılıf geçirerek kullanmak mümkün olsa da, POS cihazının okuma kapasitesine göre değişebilir. Özellikle okuma kapasitesi düşük, daha eski POS cihazlarında kartın tam algılanmaması ihtimali var. Bu nedenle, bu kullanım şeklini ideal olarak önermiyoruz. En iyi performans için kartı doğrudan temas edecek şekilde kullanmanı tavsiye ederiz.

1 Beğeni