Sözleşmeli hesaba yükselt sekmesi yok

Hesabımı sözleşmeli hesap yapmak istiyorum ama Hesabım>Sözleşmeli Hesaba Yükselt sekmesi yok. O sekme olmadan NFC taraması yapamıyorum. Nasıl sözleşmeli hesaba geçeceğim?

Merhaba @eylullozdemir888 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Sözleşmeli hesaba geçiş yapabilmek için kimliğinde fotoğraf olması gerekmektedir. Kimliğini yenilettiğinde NFC destekli bir cihaz üzerinden giriş yaparak sadece NFC tarama ve Canlılık Taraması yaparak hesabını sözleşmeli hesaba geçirebilirsin. Papara hesabın üzerinden Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç menülerini takip ettiğinde belirttiğimiz iki adımla karşılaşacaksın. Bu iki adımı tamamladığında hesabın sözleşmeli olacak :pray:

Benim yaşımdakiler kullana biliyor ama maalesef aynı şartlarda olduğumuza rağmen işlemlerimi gerçekleştiremiyorum

2 Beğeni

Kartı aldım tanımladım ama hiçbir şekilde kullanamıyorum ne para attırabiliyorum nede para atabiliyorum iban kullanmadan kart numarası ilede işlem yapamıyorum benimle görüntülü iletişime geçin ve bu sorunu lütfen düzeltin
Ben bu karta güvenerek alışveriş yapacağımı düşünmüştüm

2 Beğeni

Merhaba @yusuufuum18 :wave:t2:

Talebin ile ilgili yardımcı olabilmek için seni aradık fakat ulaşamadık. Konu hakkında destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını görüntüledik. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush: