Sözleşmeli Hesaba Geçiş Sıkıntısı

Kimliğimde fotoğraf yokken Veli Onayı ile hesabımı onaylamıştım. Artık 18 yaşındayım ve kimliğimde fotoğrafım var. Sözleşmeli hesaba geçiş yapmak için kimliğimi okuttuğumda kimliğimde fotoğraf olmasına rağmen hata veriyor. Ne yapmalıyım?

Topluluğa Hoş Geldin @emirhanaydin ;

Yeni yaşın kutlu olsun :birthday::partying_face:. Artık reşit olduğun için velinden bağımsız olarak bu üç adımdan sana en uygun olanı uygulayarak sözleşmeli hesap statüsüne geçiş yapabilirsin;

  • Fotoğraflı yeni kimlik kartınla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden Papara hesabına giriş yapıp Hesabım > Sözleşmeli Hesaba Geç seçeneğindeki adımları tamamla.
  • Hesabını yeni kimlik kartınla beraber onayladıysan, kendi adına ait bir banka hesabından Papara hesabına Fast, Havale veya EFT yöntemi ile 100₺ veya üzeri bir miktarda para yatırarak.
  • Papara mobil uygulamasından veya papara.com’dan herhangi bir renkteki Papara Card’a başvuru yapıp teslimat sırasında teslim formunu doldurup kartını aktive et.

İlk adımdan devam etmek istiyor ve hala hata ile karşılaşıyorsan, öncelikle uygulamanın güncelliğini kontrol et. Uygulaman güncel ise Topluluk üzerinden Hata Bildir kategorisinde yeni bir konu açabilir veya doğrudan kullanıcı destek merkezi ile iletişime geçebilirsin :hugs:

Papara Kullanıcı Destek Merkezi 👈 - 👇

:email: destek@papara.com
:phone: 0850 340 0 340

1 Beğeni

Merhaba topluluğa hoş geldin :wave: @emirhanaydin ,

Kendi banka hesabın var ise papara hesabına minimum 100₺ olacak şekil’de havale/eft gerçekleştirerek sözleşmeli hesaba geçebilirsin.

1 Beğeni