Sözleşmeli hesaba geçemiyorum(sorunu çözümünü diğer başlıklarda bulamadım.)

Papara kartım elime ulaştığı gün QR kodu okutmadan QR kodun olduğu zarfı çöpe attım. Arkadaşlarıma para göndermek istiyorum ancak onaylı hesaptan sözleşmeli hesaba geçmem gerektiği söyleniyor ancak yazdığım gibi ben QR kodun olduğu zarfı çöpe attım. Papara kartımı kart numarası ile aktive etmeyi denediğimde ise “Kartın aktif hale getirilmeye uygun bir durumda değil.
Kartın durumu: Açık
Sorunun çözümü için lütfen bizimle iletişime geç.” hatası verdi.
Yeni kart sipariş edebilirim ancak parayı bugün içerisinde göndermem gerekiyor.

Merhaba @eserenes922 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını ve kartını hesabına başarılı bir şekilde tanımladığını görüntülüyoruz.

Aşağıdaki koşullara göre sözleşmeli hesap sahibi olabilirsin.

• Hesabını fotoğraflı yeni kimlik ve NFC okutarak onaylarsan, velin sözleşmeli hesaba geçtiğinde sen de sözleşmeli hesap sahibi olursun.

• Hesabını fotoğraflı yeni kimlik ve NFC okutarak onayladığında, velinin hesap statüsü nedeniyle onaylı hesaba geçtiysen, 18 yaşını geçtikten sonra hesap statün otomatik olarak sözleşmeli olur.

• Hesap onaylama işlemine fotoğraflı yeni kimliğinle devam edip hologram videosu ile gerçekleştirdiysen 18 yaşını geçtikten sonra hesap statünü yükseltebilirsin.

• Hesap onaylama işlemini fotoğraflı yeni kimlik ve NFC okutarak tamamlamanın ardından velinin hesabı sözleşmeli ise senin de hesabın sözleşmeli olur.

• Fotoğrafsız yeni kimliğin ya da eski nüfus cüzdanınla hesabını onayladıysan, velin sözleşmeli hesaba sahip olsa dahi sen, 18 yaşını doldurup Papara Card almadan sözleşmeli hesap sahibi olamazsın.