Sözleşmeli hesab0

Merhabalar kartim var fakat sözleşmeli hesaba gecemiyorum

Merhaba @buraklider37 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Reşit olmadığın için hesap onaylama işlemlerini velinin izni doğrultusunda tamamlayabilirsin. Veli onayı talebini ilettiğinde velinin Papara hesabına otomatik bir bildirim gönderilir.

Velin bu bildirime tıklayarak senin hesabınla ilgili gerekli onayı verebilir. Velinin bu onayı verdiği sırada sahip olduğu hesap statüsü senin de hesabının hesap statüsünü etkileyecektir.

Sen hesap onaylama işlemlerini fotoğrafının bulunduğu yeni kimlik kartın ile NFC tarama yaptıysan ve velin herhangi bir şekilde sözleşmeli hesap sahibiyse senin de hesabın sözleşmeli hesap olacaktır. Fakat belirttiğimiz senaryo dışında veli onayın tamamlanırsa hesabın onaylı statüde olacaktır.

Ayrıca belirtmek isteriz ki eğer sen hesap onay işlemini fotoğraflı yeni kimliğin ile NFC doğrulama yaparak tamamlamana rağmen velin hesabı onaylıyken sana onay verdiği için onaylı hesaba geçersen daha sonra velin herhangi bir şekilde sözleşmeli hesaba yükseldiğinde senin de hesabın otomatik olarak sözleşmeli hesaba yükselecektir. Eğer belirttiğimiz bu işlem olur ama hesabın onaylı statüde kalırsa bize destek@papara.com adresimiz üzerinden tekrar yazabilirsin. Biz hesabını direkt sözleşmeli hesaba yükseltiriz.

Aklına takılan bir soru olması halinde bizimle dilediğin zaman 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek merkezimizden veya destek@papara.com e-posta adresimizden iletişime geçebilirsin :blue_heart: