papara hesaplarımız ayın 2 siznde beri kapalı Müşteri Temsilcileri ile defalarca konuştum,mail attım ama yok,önve tüm hesaplara bloke kondu o ara paramı çektim sonra promlem çözüldü dendi ama belli limitler kondu dendi baktım tamam sıkıntı yok paramı tekrar yatırdım ve benim gibi binlerce kişi sonra tüm hesaplara bloke kondu hesap sayısını ve bu bloke konana hesaplarda kullanamadığımız paranın 1 aylik repoda ne kadar olacağı,veya faizde milyarlarca lira e bu para üzerinden kazanılan bir rakam var çünkü tüm paralar bankalarda güvencede deniyor ama bu kadar parada bankada boş durmuyordur ya bu faizler paparanın hesabına eklenevcek yada başka şeyler ama bizim içerde tutulan paramıza günlük faiz hesaplanıp bu tuttukları kadar fazii hesaplarımıza ekliyeceklermi çünkü ortada duran para oldukça yüksek bu arada bizim gibi vatandaşlar bayramda para sıkıntısı çeker ve hala sıkıntı yaşıyoruz kira geldi borç arıyoruz ama paramızı paparada anlamsız bir şekilde blokede tuttukları için bu duruma düşüyoruz yazık valla
İlgili konular
Konu | Cevaplar | Görüntülenme | Son Aktivite | |
---|---|---|---|---|
Papara usulsüz bloke işlemi | 1 | 52 | Haziran 17, 2025 | |
İncelemeye Alınan Hesap xD | 1 | 120 | Haziran 4, 2025 | |
Hesabıma bloke konuldu | 1 | 34 | Haziran 12, 2025 | |
Hesap İncelemesi | 1 | 8 | Haziran 27, 2025 | |
Hesap inceleme problemi | 1 | 7 | Haziran 15, 2025 |