Papara üzerinden 9200 League of Legends rpmsi aldım 2 gün oldu fakat hala e postama kodum gelmedi
Merhaba @kaplankaan436
İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.
Desteğini aldım fakat hala kodum elime gelmedi 1 gün oldu sizleri rahatsız etmek istemem fakat çabuk olsanız sevimirim
Merhaba @kaplankaan436
Talebin ile ilgili sana Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Bilgilendirme yapıldı fakat hala elime ulaşmadı neden bu kadar uzun sürerki
Merhaba @kaplankaan436
Talebin ile ilgili destek ekibimiz tarafından hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapıldığını görüntülemekteyiz. Oyun ödemen Papara hesabına kayıtlı telefon numarana SMS olarak iletilmiştir.
Telefon numarama erişemşyorum ve papara üzerinden görüntüleyebilmem gerekirken onu da görüntüleyemiyorum
Merhaba @kaplankaan436
İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.