Merhaba @kullanici2818
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Merhaba @kullanici2818
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
Tam olarak aynı sorunu bende yaşıyorum ama arkadaşım papara kart ile ödemesini gerçekleştirdi, hesabım da onaylı
Merhaba @kullanici2848
Bendede aynı sorun var sebebi nedir
Merhaba @kullanici2881
bende aynı hatayı alıyorum ne yapmam lazım
Merhaba @kullanici2992,
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
bende aynı problemi yaşıyorum şuan
Merhaba @kullanici3671
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
bende aynı durumu yaşıyorum robux almaya çalıştığım zaman 2035: Maalesef ödemenizi işleme alamadık. Başka bir kartla tekrar deneyin. yazısını alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Bendede aynı hatayı veriyor sebebi nedir acaba
Bende aynı hatayı alıyorum, yardım eder misiniz?