Roblox 2035: Maalesef ödemenizi işleme alamadık. Başka bir kartla tekrar deneyin. Hatası

Merhaba @kullanici2818 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Tam olarak aynı sorunu bende yaşıyorum ama arkadaşım papara kart ile ödemesini gerçekleştirdi, hesabım da onaylı

Merhaba @kullanici2848 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

Bendede aynı sorun var sebebi nedir

Merhaba @kullanici2881 :waving_hand:t2:

bende aynı hatayı alıyorum ne yapmam lazım

Merhaba @kullanici2992,

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.

bende aynı problemi yaşıyorum şuan

Merhaba @kullanici3671 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

bende aynı durumu yaşıyorum robux almaya çalıştığım zaman 2035: Maalesef ödemenizi işleme alamadık. Başka bir kartla tekrar deneyin. yazısını alıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Bendede aynı hatayı veriyor sebebi nedir acaba

Bende aynı hatayı alıyorum, yardım eder misiniz?