Roblox 2035: Maalesef ödemenizi işleme alamadık. Başka bir kartla tekrar deneyin. Hatası

Robloxtan robux alırken 2035: Maalesef ödemenizi işleme alamadık. Başka bir kartla tekrar deneyin. Hatasını alıyorum. Hesabım onaylanmış ve para yeterli olmasına rağmen böyle bir hata alıyorum.

1 Beğeni

Merhaba @kullanici404 :wave:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

bende aynı sorunu yaşıyorum neden

Merhaba @kullanici1305 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

merhaba sevgili papara bende robux alırken bu sorunu yaşıyorum sorunun kaynağını bana açıklar mısınız?

Merhaba @kullanici1531 :waving_hand:t2:

İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.

merhaba sevgili papara bende robux alırken bu sorunu yaşıyorum sorunun kaynağını bana açıklar mısınız?

Merhaba @kullanici1549👋🏻

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. İşlemin ile ilgili talep edilen bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak destek@papara.com adresine gönderirsen, en hızlı şekilde dönüş yapacağız. Sana yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz!

Aynı sorunu bende yaşıyorum yardım edermisiniz?

Merhaba @kullanici1798 :waving_hand:t2:

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz :blush:

aynı sorunu bende alıyorum lütfen yardım edin

aynı sorunu bende alıyorum yardım eder misiniz?

bende aynı hatayı alıyorum ne yapmalıyım

Merhaba @kullanici1899 :waving_hand:t2:

Merhaba @kullanici1931👋🏻

Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. İşlemin ile ilgili talep edilen bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak destek@papara.com adresine gönderirsen, en hızlı şekilde dönüş yapacağız. Sana yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz!

Merhaba @kullanici2010👋🏻

İşleminin hızlı bir şekilde sonuçlanması için destek ekibimize bilgi ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz!

aynı sorunu yaşıyorum roblox 2035 hatası lütfen yardım edebilirmisiniz

Merhaba @kullanici2102 :waving_hand:t2:

aynı sorunu bende yaşıyorum, hata neden oluyor ve nasıl düzelir

Merhaba @kullanici2210 :waving_hand:t2: