Robloxtan robux alırken 2035: Maalesef ödemenizi işleme alamadık. Başka bir kartla tekrar deneyin. Hatasını alıyorum. Hesabım onaylanmış ve para yeterli olmasına rağmen böyle bir hata alıyorum.
Merhaba @kullanici404
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
bende aynı sorunu yaşıyorum neden
Merhaba @kullanici1305
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
merhaba sevgili papara bende robux alırken bu sorunu yaşıyorum sorunun kaynağını bana açıklar mısınız?
Merhaba @kullanici1531
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
merhaba sevgili papara bende robux alırken bu sorunu yaşıyorum sorunun kaynağını bana açıklar mısınız?
Merhaba @kullanici1549👋🏻
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. İşlemin ile ilgili talep edilen bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak destek@papara.com adresine gönderirsen, en hızlı şekilde dönüş yapacağız. Sana yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz!
Aynı sorunu bende yaşıyorum yardım edermisiniz?
Merhaba @kullanici1798
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz
aynı sorunu bende alıyorum lütfen yardım edin
aynı sorunu bende alıyorum yardım eder misiniz?
bende aynı hatayı alıyorum ne yapmalıyım
Merhaba @kullanici1899
Merhaba @kullanici1931👋🏻
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. İşlemin ile ilgili talep edilen bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak destek@papara.com adresine gönderirsen, en hızlı şekilde dönüş yapacağız. Sana yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz!
Merhaba @kullanici2010👋🏻
İşleminin hızlı bir şekilde sonuçlanması için destek ekibimize bilgi ilettik. Ekiplerimiz en kısa sürede işlemi değerlendirecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacağız. Lütfen e-posta adresini düzenli olarak kontrol etmeyi unutma. Sana yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz!
aynı sorunu yaşıyorum roblox 2035 hatası lütfen yardım edebilirmisiniz
Merhaba @kullanici2102
aynı sorunu bende yaşıyorum, hata neden oluyor ve nasıl düzelir
Merhaba @kullanici2210