Papara hesabimi actigimdan beri arada bir Revolut hesabimdan para atmaya calisiyorum, bazen rastgele bir sekilde calisiyor ama cogu zaman beyaz ekranda kaliyor.
Sorunu cözmek icin daha önce hem Papara, hem de Revolut’a basvurdum, ancak daha önce birkac sefer calistigi ve Revolut’tan özellikle Papara’ya ait bir engelleme yapilmadigi icin sorunun Papara tarafindan cikan Request’te oldugunu düsünüyorum.
Daha önce hem uygulama hem de web sitesinden ayni kart ile para yüklemeyi denedim, ancak bir türlü beyaz ekrandan öteye gidemiyorum.
Uygulamam güncel, Revolut kartimda sorun yok ve her türlü ödemeye acik, dedigim gibi, daha önce belirli tarihlerde sansima belirli meblaglar atabildim.
Sorunu nasil cözebiliriz?
Not: Whatsapp Destek hattina da yazdim ancak bir cevap alamadim.
İletmiş olduğun konu ile ilgili talebini oluşturduk. İşlemin ile destek ekiplerimiz en kısa sürede ilgilenecek ve sonuçlandığında Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yapacaktır. E-posta adresini ara ara kontrol etmeni rica ederiz.
Konuyla alakalı yaşadığın olumsuz durum için üzgünüz bize iletmiş olduğun konunun takipçisi olarak sorunu nasıl çözebiliriz konusunda çalışmalarımızı başlattığımızı ve en kısa sürede bilgi vermeye çalışacağımızı belirtmek isteriz.
Bugün hem Papara hem de Revolut ile iletisim icerisindeydim.
Papara, almis oldugum hatanin (hata almiyorum beyaz ekranda kaliyor) banka kaynakli oldugunu ve banka ile iletisime gecmem gerektigini söylüyor.
Bunun üzerine Revolut destek ile iletisime gectigimde ise, onlara asla bir transaction ya da istek gitmedigini söylüyorlar. Kendilerine bir istek gelse, neden reddedilecegini veya hata verdigini aramak icin debug edecekler, ama istek gelmiyor diyorlar.
Bunun üzerine tekrar Papara’ya döndügümde ise yine banka kaynakli hata oldugunu söylüyorlar. Acikcasi bir yazilimci olarak problemin nerde oldugunu kendim bile aramak isterim, ancak bana da Revolut’a tam dogru istek gitmiyor gibi geliyor.
Belki kredi karti degil de debit kart oldugu icin ve yurtdisi kaynakli bir kart oldugu icin para cekme isteginin daha farkli gitmesi gerekiyordur, tam olarak bilmiyorum.
Önümüzdeki günlerde bir seyler degisirse burda paylasmaktan mutluluk duyarim
Selamlar , konuya ufak bir ek getirmek isterim, aynı sorunu çoğu kullanıcı gibi bende Revolut hesabımda yaşamaktayım , ve şöyle bir sorun keşfettim : hesaba yüklemek istediğim miktar hesabımda olmadığı zaman Kısacası yetersiz bakiyeyle bir işlem denediğim zaman beyaz sayfa yerine onay ekranını görebiliyorum, ve tahmin ederseniz ki yeterli bakiyem bulunmadığı için onayı gerçekleştirmiyorum , kısacası olmayan bir bakiye girdiğimizde sorunsuz onay ekranını görebilirken , bulunan bir bakiye girdiğimizde herkesin malumu olan o beyaz ekranla karşılaşıyoruz , anlaşılan Papara konuyu çözmeyi pek düşünmüyor sanırım.