Bu hata bitek bende mi var QNB kartımdan papara hesabıma para yatırma işlemi olumsuz sonuçlanıyor
Merhaba @kullanici6575 ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.
Aynı hatayı bende de veriyor, şifre geliyor giriyorum. Hesabıma aktarılması gerekirken hata veriyor, destek ekibine iletildi yazıp işlem tamamlanmiyor.
Merhaba @kullanici6778 ![]()
Talebin ile ilgili destek ekibimizin hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden geri dönüş yaptığını gördük. E-posta adresini kontrol etmeni rica ederiz.
Benzer bir hatayı bende yaşadım geçenlerde işlemim gerçekleşmişti. bugün tekrar denediğimde aynı şekilde hata almaya başladım. acaba belli bir işlem limiti mi var bilmiyorum artık
Merhaba @yasinterzioglu ![]()
İlettiğin konuyla ilgili talebini oluşturduk. Destek ekiplerimiz en kısa sürede detaylarıyla ilgilenecek ve Papara hesabına kayıtlı e-posta adresin üzerinden seni bilgilendireceğiz. E-posta kutunu sık sık kontrol etmeyi unutma lütfen.